College van diakenen

Blessed Generation

Via Blessed Generation steunen wij een  "adoptiedochter",Bella Karembo Foleni. Via nieuwsberichten zullen we u de komende jaren op de hoogte houden van haar wel en wee.

Karembo Foleni

 

Blessed Generation Children's Center is een in Kenia gevestigde Non Governmental Organization (NGO) en staat onder leiding van de uit het Friese Hurdegaryp afkomstige Ria Fennema.
De doelstellingen van Blessed Generation zijn:

  • kinderen een veilig en liefdevol thuis bieden
  • kinderen door middel van goed onderwijs een kans op een toekomst geven

Blessed Generation Children's Center bestaat uit: drie weeshuizen (in Ruiru, Malindi en Nyamira), het Outreachprogramma in Malindi: steun aan gezinnen ter voorkoming dat kinderen wees worden. De weeshuizen staan onder Keniaanse leiding. Samen met de Keniaanse medewerkers zetten Ria en haar man Fester zich vol overtuiging in de kinderen weer een kans te geven in het leven. Fester en Ria doen dit werk onbezoldigd. Stichting Blessed Generation Nederland maakt het mogelijk dat hun vrijwilligerswerk door kan blijven gaan. Inmiddels dragen weeskinderen van het eerste uur - als onder meer docent, eigenaresse van een bakkerij, bankmedewerker, IT ondernemer of schoonheidsspecialiste - hun steentje bij als donateur van Blessed Generation. 

Onderwijs biedt toekomst

De kinderen worden grootgebracht in de traditie van het land. Keniaanse mama's helpen de kinderen op te voeden. Belangrijke pijlers zijn: leren om samen te werken je zelfstandig kunnen redden onderwijs In Kenia is onderwijs letterlijk de sleutel naar een toekomst en een baan.

Voortgangsinformatie van Karembo Foleni

Regelmatig ontvangen we als sponsor informatie over hoe het met Karembo gaat. De laatste informatie vindt u in onderstaande brief, rapport en voortgangsrapportage.